Dag Söndag

Efter att ha valt att sitta hemma och studera så kommer en fin resume över helgens bravader:

Melodifestival! Folk går berserk mot Radiotjänsten och klagar över sina tvlicenspengar! Folket har vaknat! Väpnad kamp! Det som hände i Egyptien mot deras regim har vi apat efter mot Radiotjänsten i det mycket kalla Kiruna! Björkman är överlycklig för hans börs blir fetare och fetare.

Vad får vi ut av Melodifestival egentligen?
Jo följade: En artist som vinner i Sverige plågar sönder öronen på folk via radio i 6mån, sedan glöms artisten bort (därför vill inte etablerade band vara med) många band har gått i botten efter detta. Snackas ju tex. om att The Arks flopp låg till grunden till splittringen.
Men skit i de, dom är kass ändå och Ola är knasig.
Denna såpa kostar miljoner å åter miljoner! Råkar Sverige dessutom vinna utomlands! Så vi ska stå som värd nästa år tex. Vad händer då? Jo ännu en gång ruineras Sverige och blir våldtaget av Radiotjänst! Först slänger dom ut pengar på Melodifestivalen sen ska Stockholm få slänga ut pengar på att ha the final. Fair enough? Oftast bidrar ju knappast såna här events något till statskassan, nämn ett land som kört OS sista 16åren som känner att de klirrar som tusan i kassan? Står arenor runt om i världen som används som rökrutor i princip.

Visst det hade varit kul med OS i Sverige för man är för lat för att åka nånstans utomlands. OS i Thailand hade varit perfekt för Sverige. För då hade alla åkt å kollat på OS för Thailand är gudarnas paradis!

Har faktiskt kollat på SVT 2 i 10sek av rent misstag.

I övrigt har de inte blivit så mycket tittande idag heller, har varit produktiv när de varit sol ute...man har slagit sig fram genom IKEA för det är sånt man gör när det är fint väder!
Kolla dock på Solsidan men de går att kolla på nätet så därför kan man faktiskt säga att TVn är överflödig där med. En polare satt faktiskt å kolla Melodifestivalen på sin dator igår. Eloge!

Lite ref. till dagens skit snack:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen2011/article8559310.ab
http://www.expressen.se/noje/melodifestivalen2011/1.2327453/lasarnas-harda-dom-uselt-svt

Alltså fler än jag som ogillar vart pengarna går!





Kommentarer
Postat av: eva

Nu fick du ett helt inlägg av mig! Varsågooood.



http://blogg.passagen.se/evisaur/entry/fredde_vs_tv_licensen

2011-02-15 @ 17:22:10
URL: http://blogg.passagen.se/evisaur

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0